Sport
Bayern, eliminată din Cupa Germaniei de o echipă de liga a doua

Supremația lui Bayern Munchen de pe plan european nu i-a speriat pe jucătorii formației de ligă secundă Kiel. După 2-2 în în timpul celor 120 de minute, cele două echipe au trecut la loviturile de departajare, atunci când a avut loc și surpriza. 

În șaisprezecimile Cupei Germaniei, Holstein Kiel a trecut de deținătoarea trofeului, Bayern Munchen. Golurile gazdelor au fost marcate de  Bartels (37) şi Wahl (90+5), iar Gnabry (’14) şi Sane (’47) au înscris pentru Bayern în timpul celor 120 de minute. La penalty-uri,  scorul a fost 8-7 în favoarea lui Kiel. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.