Sport
Baschetbaliștii s-au reunit! Testele COVID-19 au ieșit negative

Luni, 1 septembrie, echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova s-a reunit pentru a pregăti noul sezon competițional. 

Jucătorii lui Aco Todorov au efectuat un antrenament ușor pe noul stadion de atletism, dar au intrat și în sala de forță. La reunire au fost prezenți jucătorii: Jonathan Person, Goran Filipovic, Dino Cinac, Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Andrei Oprean, Alin Andrieș, Robert Licurici (noul transfer al echipei). Ultimul este născut în 23 mai 2003, și-a început junioratul în Craiova, la BC Lions, unde s-a făcut remarcat. Apoi, Robert Andrei a evoluat pentru CSU Știința București, adunând medii de 7.5 puncte, 3.2 recuperări, 2.5 pase decisive și o intercepție în sezonul 2018-2019. În sezonul 2019-2020,acesta a făcut parte din lotul echipei Steaua București. De asemenea, Licurici este internațional de juniori. 

 

Monyea Pratt și Makol Mawien sunt în izolare și se vor alătura echipei în câteva zile. 

 

 

sursă: Craiova Baschet Fans - Facebook.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.