Sport
Baschetbaliștii de la SCM „U” Craiova pornesc într-un nou turneu

Baschetbaliştii de la S.C.M. ”U” Craiova vor participa în perioada 20-21.01.2021 la Turneul 6 al Ligii Naţionale de baschet masculin, partidele urmând să se desfăşoare în Sala Sporturilor din Oradea.

Turneul cu numărul șase din LNBM aduce adversari grei pentru trupa lui Aco Todorov. În lupta pentru play-off, oltenii trebuie să adune puncte cu BC Timișoara și CSM CSU Oradea. Primul joc va avea loc chiar astăzi, de la ora 16:00, contra Timișoarei, formație care își dorește și ea intrarea în play-off. Mâine, de la ora 19:00, Craiova joacă cu gazdele de la Oradea. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.