Sport
Baschetbaliştii Craiovei, victorie netă cu Steaua, în turneul de la Cluj

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au câştigat primul meci din cadrul turneului de la Cluj Napoca, în faţa echipei CSA Steaua Bucureşti. În Sala Polivalentă de sub Feleac, cu tribunele goale, elevii lui Aco Todorov s-au impus cu 89-75, pe sferturi: 20-21, 20-13, 28-16, 21-25. În timp ce Craiova a beneficiat de aportul a 5 jucători străini, Steaua a avut în teren numai 2 jucători de altă naţionalitate şi aici s-a făcut diferenţa. 

Cu 14 puncte, 12 recuperări şi un assist, Mate Vucic a fost cel mai eficient jucător al Craiovei, urmat de Filipovic (22 de puncte, 8 assist-uri, 4 recuperări) şi Pratt (9 puncte, 11 assist-uri, 7 recuperări). Căpitanul Diculescu şi Henson au fost în vervă de la distanţă, marcând împreună 7 coşuri de 3 puncte. 

Au jucat pentru echipa din Bănie: Diculescu 23 de puncte, Filipovic 22, Vucic 14, Henson 13, Pratt 9, Cinac 8, Ţâbârnă, Oprean, Andrieş. 

SCMU Craiova va juca următorul meci cu U-Banca Transilvania Cluj, vineri, de la ora 19.30.

După 8 meciuri, SCMU Craiova este pe locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 13 puncte, după 5 victorii şi 3 eşecuri. 

 

Foto: baschet.ro

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.