Sport
Baschetbaliştii Craiovei, la a doua înfrângere în 4 zile în judeţul Sibiu

Echipa de baschet a Craiovei a fost aproape de liderul CSU Sibiu până pe finalul partidei din Sala Transilvania, dar gazdele s-au impus în cele din urmă cu 77-68, pe sferturi: 21-20, 16-11, 13-17, 27-20. Este al doilea eşec pentru alb-albaştri în tot atâtea meciuri disputate săptămâna aceasta, ambele în judeţul Sibiu, prima partidă fiind pierdută cu Gaz Metan Mediaş, în optimile Cupei României. 

Ca de obicei, craiovenii au pierdut lupta la recuperări, iar Curry şi Troupe au exagerat cu ratările din afara semicercului. Goran Gajovic (15 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive) a fost cel mai bun jucător al echipei lui Aco Todorov, într-un meci la care în afara lotului a rămas Igor Mihajlovic. Au jucat pentru SCMU Craiova la Sibiu: Troupe 15 puncte, Gajovic 15, Curry 14, Boone 10, Koreniuk 6, Ionescu 5, Casale 3, Radukic. 

În ultima etapă a turului Grupei Roşii, SCMU Craiova joacă la Timişoara, la începutul lunii viitoare, Liga Naţională fiind întreruptă pentru meciurile echipei naţionale. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.