Sport
Baschetbaliştii Craiovei întâlnesc campioana, Oradea, şi în Cupă şi în Liga Naţională

Echipa de baschet a Craiovei dispută două meciuri în trei zile pe teren propriu în faţa campioanei, CSM Oradea. Primul este returul din Cupa României, programat joi, de la ora 17 (în direct pe Digisport 4), iar al doilea contează pentru campionat şi se dispută sâmbătă, de la ora 19. În returul sferturilor de finală ale Cupei României, SCMU Craiova porenşte cu un dezavantaj de 11 puncte, pierzând prima manşă cu 83-72. 

Antrenorul Craiovei, Aco Todorov, a declarat că nu poate beneficia de aportul căpitanului Porter Troupe : „Avem două meciuri, în primul trebuie să recuperăm o diferenţă de 11 puncte, în al doilea trebuie să învingem cu 1 punct. Sigur, nu suntem neapărat nevoiţi, fiindcă ne putem califica în Top 6 şi dacă pierdem, dar nu vrem ca alţii să facă munca noastră. Toate meciurile sunt importante, nu vrem să renunţăm nici la Cupa României. Avem de recuperat 11 puncte, iar anul trecut, cu Sibiul, am fost aproape să întoarcem un ecart de 15 puncte după primul joc. Oradea are un avantaj uriaş, fiindcă poate juca numai cu străini. De asemenea, suntem nevoiţi să jucăm fără Porter Troupe, care este accidentat”.

Dragoş Diculescu a declarat: „Sunt două meciuri foarte importante, le vom trata pe ambele cu determinare. Sincer, eu prefer să joc meciuri oficiale decât să mă antrenez, aşa că nu contează că este o distanţă mică între cele două jocuri. 11 puncte nu sunt multe în baschet, nu ne sperie, trebuie doar să fim concentraţi pe tot parcursul meciului şi putem recupera acest handicap. Am urmărit Oradea mai mult ca orice echipă şi suntem foarte bine pregătiţi tactic. Deşi ne-au învins de 2 ori, i-am condus mai mult timp în cele două jocuri decât ne-au condus ei, dar trebuie să fim la acelaşi nivel de joc şi de concentrare timp de 40 de minute”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.