Sport
Baschetbaliştii Craiovei încheie pe podium sezonul regulat, la un singur punct de primele două clasate

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au avut un sezon regulat peste aşteptări, pe care l-au încheiat cu o victorie netă, în seara aceasta, în Sala Polivalentă, 93-65 cu BC Timişoara, pe sferturi: 18-17, 21-12, 31-26, 23-10. Echipa din Bănie termină pe podium prima parte a sezonului, cu 24 de puncte, la un singur punct de primele două clasate, Sibiu şi Cluj. Alb-albaştrii au câştigat toate meciurile de pe teren propriu, având 10 victorii şi 4 eşecuri înainte de Top 6. 

Timişoara, lipsită de principalul marcator, Vukosavljevic, a contat numai în primul sfert în Bănie, fiind şi mai fragilă după ce Baciu a acumulat rapid faulturi, trecând pe bancă. Mo Curry a făcut spectacol, Gajovic şi Mijajlovic i-a "asigurat" spatele, iar Casale a bifat cea mai bună prestaţie a sa la Craiova, terminând cu 11 puncte şi 8 recuperări. “Am muncit foarte mult pentru această victorie, care ne-a ajutat să terminăm pe locul 3. Muulțumim publicului care a fost alături de noi și mă bucur că am terminat prima parte a campionatului fără înfrângere acasă. Acum va urma un traseu mult mai greu și trebuie să ne pregătim de trei ori mai bine decât am făcut-o până acum.” a spus Casale la final. “Am făcut un meci foarte bun astăzi. Am evoluat bine ca echipă și s-a văyut pe teren. Ne pregătim intens pentru Top 6, unde ne așteaptă partide mult mai grele.” a ad[ugat Jasone Boone. 

Circa o mie de spectatori au urmărit partida din Polivalentă, în care antrenorul Aco Todorov a folosit aproape toţi jucătorii de pe foaia de joc, respectiv: Fraseniuc 13 puncte, Mijajlovic 12, Boone 12, Casale 11, Curry 11, Gajovic 10, Radukic 9, Troupe 8, Ionescu 3, Popa 2, Berceanu 2. 

Pentru SCMU Craiova urmează Top 6, în care va întâlni echipele: CSU Sibiu, U BT Cluj, CSM Oradea, FC Argeş şi BC Timişoara. Primul meci va fi cu CSM Oradea, pe teren propriu, săptămâna viitoare. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.