Sport
Baschetbaliştii Craiovei dispută finala pentru play-off miercuri seara, în Sala Polivalentă: „E meciul care poate salva sezonul”

Partida decisivă pentru intrarea în play-off-ul Ligii Naţionale masculine de baschet, dintre SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi, se dispută miercuri, de la ora 19.45, în Sala Polivalentă. Câştigătoarea va termina sezonul regulat pe locul 8 şi va întâlni în play-off liderul campionatului, „U” BT Cluj Napoca.

Antrenorul principal al echipei din Bănie, Vladimir Vuksanovic, şi jucătorii Cătălin Burlacu şi Jamar Abrams,  au prefaţat meciul din etapa a şasea a grupei 7-10, dintre SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi.

“Ne aşteaptă o partidă care poate salva acest sezon. De acest meci depinde calificarea noastră în play-off şi mă bucur că nu depindem de rezultatele altor echipe. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare şi să facă o atmosferă de vis, cum numai la Craiova se poate” a declarat antrenorul Vuksanovic.

“Mă bucur enorm că am ajuns în punctul de a juca finala pentru calificarea în play-off. Cred că toţi fanii se bucură că putem să ajungem în play-off dacă învingem pe Phoenix Galaţi. Ştim cu toţii cât am suferit şi am muncit să îndreptăm această corabie, care a avut mai multe suişuri şi coborâşuri. Suntem într-o ascensiune de formă. În ultima perioadă am avut rezultate bune. Am ajuns în acest moment pe care ni-l doream, să ne decidem singuri soarta. Îndemn încă o dată suflarea baschetbalistică din Craiova să vină mâine seară la sală, pentru că va fi o partidă care va rămâne în istoria baschetului şi a Craiovei. Sper ca sala să fie plină şi să oferim un spectacol la înălţime” a spus căpitanul Cătălin Burlacu.

“Va fi un meci foarte important pentru noi şi sper să avem fanii alături în încercarea de a ne califica în play-off” a spus americanul Jamar Abrams.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.