Sport
Bărbuţ: „Dacă batem şi la Iaşi, va fi stadionul arhiplin cu CFR Cluj”

Atacantul Universităţii Craiova, Cristi Bărbuţ, a prefaţat meciul de la Iaşi, considerând că dacă echipa sa va obţine al treilea succes consecutiv în campionat, atunci stadionul "Ion Oblemenco" va fi arhiplin la derby-ul din ultima etapă a sezonului regular, cu CFR Cluj. 

Declaraţia lui Cristi Bărbuţ la conferinţa de presă: „Trebuie să mergem montaţi la Iaşi, să dăm totul pe teren pentru a câştiga. Venim după două victorii şi trebuie să o ţinem tot aşa.  Ne gândim numai la meciul care urmează, cu ne gândim la titlu. Eu tot timpul sunt motivat, şi când sunt titular şi când vin de pe bancă, mă bucur că am ajutat echipa să câştige la Viitorul. Dacă vom reuşi a treia victorie la rând, sunt sută la sută convins că meciul cu CFR Cluj se va disputa cu casa închisă, va fi stadionul arhiplin. În play-off sunt meciuri foarte grele, întălneşti echipele cele mai bune ale campionatului, sper să avem rezultate mai bune decât anii trecuţi” a declarat atacantul Craiovei.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.