Sport
Barajul Dăbuleniului se joacă pe stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea. Programul partidelor

Aflat în administrația SCM Râmnicu Vâlcea, care este direct sub tutela Primăriei, stadionul „Municipal” va găzdui duelurile barajului din cadrul Regiunii 5 Sud-Est, Grupa A.

 

Cele trei jocuri de la Râmnicu Vâlcea se vor disputa conform protocolului  întocmit de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului, fără spectatori. Oficialul clubului SCM, Jean Turmacu a declarat pentru impactreal.ro:Suntem onorați că FRF ne-a încredințat organizarea acestui turneu de baraj, care este printre cele mai puternice din cele 14 care se dispută, având o încărcătură emoțională mare pentru toți participanții. Stadionul Municipal îndeplinește toate condițiile, totul este pregătit, gazonul arată excelent și vom respecta toate normele sanitare impuse de lege. Sunt convins că organizarea noastră va fi una perfectă”.

 

Program turneu promovare Râmnicu Vâlcea:

01 august 2020, ora 17.30: Unirea Dăbuleni (Dolj) – Voința Budeasa (Argeș)

05 august 2020, ora 17.30: Roberto Ziduri (Dâmbovița) – Unirea Dăbuleni (Dolj)

08 august 2020, ora 17.30: Voința Budeasa (Argeș) – Roberto Ziduri (Dâmbovița)

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.