Sport
Balonul de Aur nu se va acorda anul acesta

Pentru prima dată din 1956, France Football a anunțat că premiul „Balonul de Aur” pentru cel mai bun jucător din lume. Măsura vine din cauza pandemiei de coronavirus. 

France Fotball a publicat un comunicat prin care anunță decizia: „Nu dorim să trecem pe lista câștigătorilor acestui turneu un asterix care să menționeze: trofeu câștigat în condiții excepționale din cauza crizei de sănătate cauzată de COVID-19”. 

 

Decizia luată de publicația franceză reprezintă o premieră absolută pentru gala Balonului de Aur, care a avut loc, fără excepție, din 1956 și până în prezent. FC Barcelona a reacţionat cu umor la anunţul că Balonul de Aur nu va fi decernat: „Înţelegem. Oricum, toată lumea ştie cine e cel mai bun”, la o poză publicată cu Lionel Messi. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.