Sport
Bălașa și Bărbuț au prins echipa etapei

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au publicat lista cu cei mai buni jucători ai etapei cu numărul 6 a Ligii 1. Universitatea Craiova s-a impus, scor 1-0, în fața Politehnicii Iași, iar LPF i-a evidențiat pe fundașul Mihai Bălașa și extrema Cristi Bărbuț.

Tehnicianul rundei a fost desemnat Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște: 

 

Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) - Tânărul portar al roş-albaştrilor a avut trei intervenţii fantastice, dovedind şi în acest meci că este într-o creştere de formă.

FUNDAŞI

Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Evoluţiile bune din acest start de sezon l-au readus în circuitul primei reprezentative. El şi Marius Constantin formează acum unul dintre cele mai solide cupluri de fundaşi centrali din Liga 1.

Ousmane Viera (FC Hermannstadt / 33 de ani) - Căpitanul sibienilor a deviat decisiv pentru golul marcat de Jo Santos Oliveira. Este unul dintre străinii care s-au impus în Liga 1, competiţie în care a ajuns la 213 prezenţe.

Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) - A avut un meci greu, dar a făcut faţă cu brio, câştigând multe dueluri cu adversarii. În plus, a înscris primul său gol din acest sezon.

MIJLOCAŞI

Cristi Bărbuţ (Universitatea Craiova / 25 de ani) - A marcat singurul gol al meciului. A fost a 14-a reuşită din contul său în 170 de meciuri disputate în CASA Liga 1.

Vadim Raţă (Chindia / 27 de ani) - Mijlocaşul moldovean a depus un efort fantastic pe toată durata partidei. În plus, a finalizat cu gol o acţiune personală frumoasă.

Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani) - Este un jucător exponenţial pentru covăsneni, în tricoul cărora a strâns 75 de meciuri în campionat şi a marcat de 14 ori, ultima reuşită fiind izbutită în meciul cu FC Argeş.

Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) - A făcut un meci mare! Pe lângă cele două goluri marcate, şi-a ajutat mult şi colegii din defensivă. Este un lider, un jucător aflat într-o perioadă foarte bună din carieră.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat. A contribuit la două dintre cele 3 goluri marcate de roş-albaştri.

Kevin Luckassen (Viitorul / 27 de ani) - Este atacantul de care dobrogenii aveau nevoie. Cu un fizic impresionant, vârful constănţenilor pune multă presiune pe apărările adverse. A înscris de trei ori în cinci meciuri jucate pentru Viitorul.

Jefte Betancor (FC Voluntari / 27 de ani) - Titularizat pentru întâia oară de Mihai Teja, vârful ilfovenilor a făcut un meci perfect: a marcat de două ori şi a scos un penalty!

ANTRENORUL ETAPEI

Emil Săndoi (Chindia / 55 de ani, FOTO) - Târgoviştenii au luat patru puncte din deplasările cu CFR Cluj şi FC Botoşani. Un rol important în parcursul bun înregistrat de dâmboviţeni

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.