Sport
Baiaram rămâne pozitiv la testele COVID

În meciul de la Botoșani, Corneliu Papură a fost lipsit de aportul unor jucători importanți. Bancu a ieșit din izolare cu o zi înainte de partidă, Baiaram a rămas pozitiv la testele COVID, în timp ce Cicâldău a apucat doar două antrenamente și nu a putut evolua din primul minut. 

Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău au lipsit de la ultima acțiune a echipei naționale, după ce au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Dacă cei doi au scăpat, același lucru nu se poate spune și despre Ștefan Baiaram, cel care rămâne indisponibil din cauza problemelor legate de virus. Acesta a rămas pozitiv și nu se poate antrena alături de colegii săi. 

 

„Există cluburi care se interesează de Ștefan Baiaram. Nu pot să le dau numele, dar se interesează de situația sa. Poate fi viitorul produs de export pe bani mulți al Universității Craiova. Consider că în doi ani de zile el va putea fi vândut pe o sumă mare, dar va depinde foarte mult de ceea ce va face la Campionatul European de anul viitor (n.r. EURO U19),” declara Silviu Bogdan despre Ștefan Baiaram.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.