Sport
Au vandalizat gardul lui Sorin Cârțu! Suporterii FCU își dau în petec după promovare (FOTO)

U Craiova 1948 SA a promovat în liga secundă, iar suporterii formației patronate de Adrian Mititelu nu s-au putut bucura alături de favoriți, însă au făcut-o într-un mod grotesc. Fanii au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova. 

Rivalitatea dintre Universitatea Craiova (Liga 1) și U Craiova 1948 SA (Liga 2) și-a consumat un nou episod.  Președintele grupării din prima ligă s-a trezit astăzii cu gardul casei vandalizat de câțiva fani rebeli ai echipei antrenate de Eugen Trică. Bucuroși de faptul că formația a reușit promovarea în liga secundă, suporterii au scris cuvinte jignitoare la adresa unei legende a fotbalului craiovean. Putem spune că ultrașii au așteptat ieșirea din starea de urgență pentru a-și putea da în petec.

 

Sorin Cârțu are 283 de meciuri în primul eșalon al fotbalului românesc, reușind să marcheze de 107 ori. 37 de partide și 11 goluri are „Sorinaccio” în cupele europene. Două titluri de campion și trei cupe este palmaresul ca jucător și este ultimul antrenor care a cucerit campionatul cu Știința. În prezent, ocupă funcția de președinte al Universității Craiova. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.