Sport
Atleţii craioveni, 8 medalii, dintre care 6 de aur, la Internaționalele României

La Campionatele Internaționale de Atletism ale României, desfăşurate în week-end-ul trecut, la Cluj Napoca, sportivii de la CSM Craiova au ieșit în evidență prin cele opt medalii pe care au reușit să le adjudece, 6 dintre ele fiind de aur. 

În probele de săritură, Andreea Drăgan (săritură cu prăjină) și Florentina Budică (săritură în înălțime) și-au asigurat prezența pe primul loc al podiumului, cu un rezultat de 3.30 metri pentru Andreea și 1.70 metri pentru Florentina. Tot “în aer” și-a adăugat în palmares o nouă medalie Dacian Costea, care a obținut argintul în proba masculină de săritură cu prăjina – 4.30 metri. Sergiu Ursu și Bianca Lazăr au fost ambasadorii clubului în întrecerile de aruncări, cu un aur și un bronz trecut în registru. Sergiu a urcat pe prima treaptă a podiumului la aruncarea discului cu rezultatul de 56,43 metri, în timp ce Bianca s-a situat pe locul trei la aruncarea ciocanului – 57,44 metri.

La probele de alergări, atleții craioveni au adus acasă trei medalii de aur prin Nicolae Coman și Cristina Bălan. Nicolae a reușit o “dublă” de aur prin clasările pe primul loc la cursele de 1500 metri (3:48.99 min) și 800 de metri (1:50.77 min), iar Cristina a trecut prima linia de sosire în proba de 800 de metri, după un timp de 2:07.44 min.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.