Sport
Atanas Trică a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova: „Și-a îndeplinit visul”

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova printr-un video pe pagina oficială. Oltenii anunță că fiul lui Eugen Trică și Lorena Balaci și-a „îndeplinit visul”.

Jucătorul de 16 ani a fost prezent la reunirea echipei a doua: „Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul: acela de a juca în alb-albastrul Științei. Atacantul în vârstă de doar 16 ani, cu o înălțime de 1,91 m., s-a reunit astăzi alături de echipa a doua. Mult succes, Atanas,” stă scris în postarea clubului din Bănie. 

 

 "Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu. Urmăresc toate meciurile Universității Craiova," declara Atanas Trică în urmă cu câteva luni. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.