Sport
Astra Giurgiu - Universitatea Craiova nu se va mai juca astăzi

Conform ultimelor informaţii, LPF a luat decizia ca meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova să nu se mai joace.

Alți patru jucători din cadrul lotului Astrei au fost depistați pozitiv, iar meciul cu oltenii nu se va juca astăzi. Nu ştim ce se va întâmpla cu acest meci. Justin Stefan a oferit primele reacţii după aflarea veştii: 

 

David Lazar, Constantin"Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendat de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca", a spus secretarul general al LPF.

 

Dima, Costel Avram și David Bruno sunt jucătorii care ar fi fost depistați pozitiv. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.