Sport
Astra - Craiova nu se va mai juca în această seară! COVID-19 la giurgiuveni

Astra a primit testul coronavirus pentru jucătorul cu probleme: Crepulja este pozitiv cu coronavirus!

Rezultatul testului realizat de jucătorul Astrei Giurgiu a ieşit pozitiv, astfel că duelul cu Universitatea Craiova nu se va disputa! „El a avut febră și azi l-am testat. Rezultatul va veni în jurul orei 16:00. Nu știu ce se va întâmpla cu meciul dacă va fi găsit pozitivi. Doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19.  În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dani Coman pentru gsp.ro.

 

Dacă nu se va întâmpla un caz asemănător ca cel de la Poli Iași, când Cabral a fost testat de două ori, iar al doilea a ieșit negativ, iar partida s-a jucat a doua zi, campionatul nu se va mai putea termina până pe 3 august, căci protocolul impune un intervat de 5 zile de teste. 

 

„Dacă recurgem la alte scenarii am avea probleme de contract. Discutăm și scenariul ca să se dispute un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj ca o finală, dar este puțin probabil să se întâmple pentru că nu avem acoperire regulamentară”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

 

ANUNȚ OFICIAL LPF: „Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute miercuri, 29 iulie, cu începere de la ora 21.30, nu se va mai juca din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.