Sport
Țarălungă: „Rușine să le fie! Plângeau și găinile de ciudă în curtea mea”

Fostul mare jucător al Universității Craiova, Teodor Țarălungă, a oferit primele reacții după eșecul penibil din Georgia. 

Eliminarea rușinoasă din Europa a produs o mare de dezamăgire în rândul susținătorilor „alb-albaștri”. Țarălungă a ajuns la Campioana Unei Mari Iubiri în anul 1970, convins fiind de către cel mai bun prieten al său, Ion Oblemenco. Dată fiind perioada îndelungată în care a jucat pentru Știința, anii 1969-1975 și 1976-1977, Țarălungă a devenit în acele vremuri unul dintre idolii galeriei oltene. Cea mai importantă performanță în tricoul alb-albastru a fost câștigarea titlului de campion național în anul 1974. Fostul campion al României a comentat eșecul cu Locomotive Tbilisi: „La 1-0 am închis televizorul de nervi. Ori asta le e valoarea, ori atât pot! Păcat, rușine să le fie, bat doar din noroc. Nu ar trebui schimbat antrenorul, el nu a făcut pregătirea. Pregătirea a fost ratată. Mi-e frică să nu ajungă ca Dinamo. Glumesc, nu cred, jucătorii sunt buni, bunicei, dar în ritmul ăsta nu știu dacă au vreo șansă la titlu. 

Pe vremuri ne chema la Partid, să ne certe! Bine că au scăpat de asta acum. Dureros e că te-a scos un neica nimeni. Plângeau și găinile de ciudă în curtea mea”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.