Sport
Șapte medalii naționale pentru luptătoarele under 23 de la CSM Craiova

De șapte ori au urcat pe podium sportivele de la CSM Craiova, cucerind o medalie de aur, trei de argint și trei de bronz, la Campionatul Național de Seniori U23, desfăşurat zilele trecute la Iași.

Mihaela Bărbulescu (57 kg) este campioană naţională, în vreme ce Denisa Breazu (53 kg), Maria Enache (59 kg) și Adina Giurea (62 kg) au disputat finala la categoriile lor, dar au trebuit să se mulțumească cu medaliile de argint. Pe locurile trei s-au clasat Violeta Măicănescu (59 kg), Valentina Ungureanu (65 kg) și Larisa Nițu (76 kg). Aproape de medalii au fost și Daniela Vârban (50 kg), care a ocupat locul patru, Roxana Dinică (76 kg) și Petru Grozea (79 kg), ambii clasându-se pe locurile cinci. Datorită rezultatelor acestor rezultate, CSM Craiova s-a situat pe poziția secundă în clasamentul general pe cluburi la întrecerea feminină. Luptătoarele sunt pregătite de antrenorii Petre Banciu și Valentin Boboșca.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.