Sport
Antrenorul lui Hermannstadt îi laudă pe olteni: „Craiova este o echipă grozavă”

Ruben Alves a schimbat total stilul de joc al celor de la Harmannstadt, dar evoluția bună a sibienilor a fost umbrită de meciul cu FCSB, pierdut cu 0-5. 

Într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului Hermannstadt, Ruben Alves a avut numai cuvinte de laudă la adresa Universității Craiova: „ Craiova este o echipă grozavă, care joacă fotbal la un nivel foarte înalt, un fotbal ofensiv cu multă mobilitate şi jucători decisivi. De aceea sunt lideri! Prin urmare, sunt sigur că meciul va fi unul greu, dar vom avea opţiunile noastre şi le vom pune multe probleme în joc. Cristiano Bergodi a creat un stil de joc. S-a adaptat mult la talentul pe care îl au fotbaliştii săi şi prin asta a fost foarte aproape de a câştiga campionatul în sezonul trecut. Cred că este de admirat tot ceea ce a făcut.

 

Trebuie să ne schimbăm imaginea lăsată în meciul cu FCSB. Să îmbunătăţim lucrurile pe care nu le-am făcut bine. Cred că echipa are un spirit puternic. Este clar că sunt zile în care nu poţi arăta nivelul real pe care îl ai. În fotbal apar astfel de zile în care lucrurile merg prost. Meciul cu FCSB a fost unul foarte trist pentru noi, dar sunt sigur că săptămâna aceasta situaţia va fi diferită. Nu vorbim despre o revanşă în meciul cu Craiova. Trebuie să fim noi, să ne arătăm nivelul, să jucăm fotbalul nostru. Aceasta este atitudinea pe care trebuie să o avem, a mai spus Alves.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.