Sport
Antrenorul lui FC Botoşani, Croitoru: „Craiovenii se tem de noi”

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, spune că adversara de duminică, Universitatea Craiova, are un real complex în faţa echipei sale în Moldova, unde a înregistrat 7 înfrângeri şi un singur rezultat de egalitate în cele 8 dueluri. Croitoru e convins că oltenii se tem de echipa sa, dar în acelaşi timp că au un antrenor „incredibil de bun”, Cristiano Bergodi.

„Este un meci între două echipe bune ale campionatului. Craiova vrea să câştige ca să fie în lupta pentru titlu, noi vrem să rămânem în lupta pentru locul 3, există toate premisele pentru a fi un meci frumos. În tur am fost puşi într-o situaţie dificilă, fiindcă am jucat la două zile după meciul cu CFR, eram obosiţi, dar şi aşa am avut o evoluţie bună, puteam pleca de pe Ion Oblemenco cu un punct. Avem acest atu, această statistică de partea noastră, se tem de noi, se tem Botoşani şi sperăm să fructificăm acest atu. Avem jucători buni de la mijloc în sus, la fel ca şi ei. Craiova are un antrenor incredibil de bun, care ştie tactica apărării şi făcându-i să se apere pe jucătorii ofensivi, echipa a devenit mai puternică. Victoriile repetate le-au dat încrede că pot câştiga titlul. Nu e nicio favorită nici în acest meci şi nici la campionat. Şi aşa va fi şi cu lupta pentru locul 3” a spus Croitoru, care va putea miza pe Enriko Papa, revenit după suspendare, dar căpitanul Jonathan Rodriguez, care a avut coronavirus, are şanse mici să fie în lot, deoarece nu s-a antrenat cu echipa decât în ultimele zile: „Mai avem două antrenamente până la meci, dar sunt şanse mici pentru Rodriguez, care s-a antrenat separat până a făcut testul şi va fi greu să apară în lotul de 20, fiindcă abia în ultima vreme a fost cu noi”.

Marius Croitoru spune că atât cei de la Universitatea Craiova, cât şi cei de la hotelul unde s-a cazat Botoşaniul în Bănie nu au avut nicio vină în scandalul evacuării moldovenilor noaptea, atunci când masorul a fost găit pozitiv cu coronavirus şi meciul s-a amânat.

„Cei de la Universitatea Craiova nu au avut nicio vină pentru ce s-a întâmplat la meciul tur, la prima vizită, am avut cu noi un om care avea coronavirus şi aceste sunt regulile, ori rămâneam la Craiova, ori trebuia să plecăm imediat, să venim acasă. A fost o situaţie dificilă pentru noi, dar cei de la hotel au fost incredibili, ne-au susţinut, nu au greşit cu nimic, doar cei de la DSP ne-au forţat puţin, să grăbim lucrurile, să ieşim din hotel” a spus Marius Croitoru.

FC Botoşani – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 19.30, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.