Sport
Andrei Cristea, uimit de antrenorul Devis Mangia: „Un tehnician fantastic”

Andrei Cristea a evoluat pentru Universitatea Craiova doar o jumătate de sezon, însă a rămas cu impresii plăcute după experiența din Bănie. 

Cristea a rămas plăcut surprins de antrenorul Devis Mangia, italianul care a reușit să o conducă pe Universitatea Craiova către primul trofeu după o așteptare de 25 de ani:  „L-am întâlnit pe Devis Mangia, un antrenor foarte bun, unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-am avut. Este un antrenor fantastic, carismatic, nici nu are rost să mai vorbim de partea tactică.

Pentru mine a fost o experiență extraordinară, am fost la un club foarte bine organizat, am reușit să joc la a treia cea mai mare echipă din fotbalul românesc, după Steaua și Dinamo, și am reușit să marchez pentru toate 3, o altă bornă importantă din cariera mea.

Mangia avea o altă preferință, juca foarte mult cu Nuno Rocha. Era și Elvir Koljic, un jucător fantastic, nu am nimic să îi reproșez lui Mangia și celor de la Craiova. Cât am fost solicitat am încercat să dau totul, am și înscris un gol important în fața celor de la CFR”

 

Andrei Cristea a jucat la FCM Bacău, FCSB, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Qabala, Salernitana, Martina Franca și Universitatea Craiova.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.