Sport
Andrei Cristea a semnat cu Universitatea Craiova! Gardoş şi Burlacu, împrumutați la Iași

Atacantul Andrei Cristea, 34 de ani, a fost transferat de către Universitatea Craiova de la Poli Iași și se va alătura echipei în stagiul de pregătire din Turcia. Noul jucător al Craiovei are în palmares echipe ca Steaua, Dinamo, Poli Timișoara sau Karlsruher. A fost golgheterul campionatului intern în sezonul 2009-2010. El a semnat un contract până în 2020 cu Universitatea, în timp ce Gardoş şi Burlacu au fost împrumutaţi până în vară sub Copou.

Doi jucători vor fi cedați de către Știința la Iași, ambii sub formă de împrumut, fiind vorba de Florin Gardoș și Andrei Burlacu. Dacă despre Gardoș se aflase că este vorba de un interes real al celor din Copou, Burlacu este noutatea din această afacere complexă. Tânărul atacant a marcat două goluri pentru Universitatea în acest sezon, unul în Liga 1 și unul în Cupa României. Andrei Cristea vine pentru a aduce un plus atacului alb-albaștrilor, unde Koljic este titularul cert.Transfermarkt.com îl cotează pe noul fotbalist al Craiovei la 300.000 de euro.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.