Sport
Andrei Burlacu va fi antrenat de posibilul viitor socru

Văzut ca o mare speranță a fotbalului românesc, Andrei Burlacu, a fost împrumutat de Universitatea Craiova la Poli Iași, formație pregătită de Flavius Stoican. Această mutare, atături de cea a lui Gardoș, a fost integrată în complexul transfer al lui Andrei Cristea la Craiova. Totuși, împrumutul tânărului atacant are o parte mai puțin cunoscută, fiind vorba de relația amoroasă pe care acesta o are cu Lorena, fiica antrenorului celor de la Iași. 

Lorena Stoican (20 de ani) este handbalistă şi în sezoanele precedente a fost legitimată la clubul SC Craiova. Andrei și Lorena formează un cuplu de ceva vreme și Burlacu chiar l-a întâlnit pe tatăl Lorenei în diferite ocazii. Rămâne de văzut randamentul pe care îl va avea atacantul la Poli Iași, pentru că acesta este așteptat înapoi la Craiova de antrenorul Devis Mangia.  51 de meciuri, 5 goluri şi 8 assist-uri a adunat Andrei Burlacu în tricoul Științei și este cotat la 500.000 de euro. 

Flavius Stoican a jucat la Craiova timp de 7 ani, evoluând între anii 1995 şi 2002. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.