Sport
Ana Maria Tănasie se gândește la viitor: „Sunt în discuții cu mai multe echipe”

În direct la Oltenia TV, handbalista Ana Maria Tănasie a dezvăluit că este în discuții cu mai multe formații, însă există posibilitatea chiar să rămână la Măgura Cisnădie. Contractul îi expiră în mai, însă rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla cu acest sezon și dacă va fi prelungit. 

Ana Maria Tănasie se află acasă, la Hunedoara, și se bucură de timpul petrecut alături de părinți: „Sunt acasă, în izolare, facem ceea ce putem acasă, să ne menținem în formă, eu stau la curte și e mai bine. Ne va fi greu și când vom reveni. Sunt liniștită, stau cu părinții și încerc să profit că stau lângă ei, mai ales că atunci când am activitate sportivă nu stau mult acasă.” A fost un sezon greu pentru Măgura Cisnădie, atât în EHF, cât și în campionat: „Din păcate, pe plan extern, am avut o grupă grea în EHF cu Măgura, acesta a fost norocul nostru. Am câștigat meciuri grele și am pierdut unele ușoare în campionat. Conducătorii nu se gândesc că e un sezon compromis, noi ne vom lupta pentru un loc cât mai bun, deși nu știu dacă se va mai relua, având în vedere situația care este acum.”

 

Contractul handbalistei cu Măgura Cisnădie expiră în mai, iar Tănasie se află în discuții cu mai multe formații, iar Craiova pare să fie o variantă: „Contractul meu expiră în mai, sunt în discuții cu mai multe echipe, dar nu am luat nicio decizie, la sfârșitul lunii poate voi lua o decizie. Există posibilitatea și să rămân. Poate voi veni în calitate de adversar sau de jucător la Craiova, vom vedea ce va fi.”

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.