Sport
Am uitat să ne mai bucurăm. Universitatea, șanse minime la campionat (FOTO U Craiova - CFR Cluj)

CFR Cluj a venit în Bănie cu gândul de a nu pierde și de a nu lua gol, iar elevii lui Dan Petrescu au plecat exact cu ce și-au propus. Amăgirea „bătăliei pentru campionat” continuă, Craiova fiind la 7 puncte în spatele liderului.

Partida cu CFR Cluj era vitală pentru Craiova, însă problema la elevii lui Mangia a fost din nou aceeași, lipsa curajului. Puținele șuturi la poartă și greșelile din apărare au arătat că Universitatea nu este gata pentru a cuceri titlul cu numărul 5, însă șanse matematice încă există. Deși supărați pe jocul echipei, fanii olteni au venit în număr nesperat de mare, în jur de 20.000 și și-au încurajat favoriții până la final. În minutul 15 al partidei de pe „Ion Oblemenco”, craiovenii au reclamat un penalty la hențul lui Bordeianu, însă arbitrul Marius Avram a decis că nu se impunea lovitură de la 11 metri. Primul jucător care l-a încercat pe Arlauskis a fost Alexandru Cicăldău, însă șutul său din lovitură liberă nu a fost atât de puternic și a fost respins de goalkeeper-ul campioanei. Până la pauză, ambele echipe au jucat prudent, doar execuția lui Bud a mai creat emoții spectatorilor.

 

Pe parcursul celei de-a doua reprize s-a văzut clar că Dan Petrescu și-a odihnit jucătorii în Cupă, acestia fiind mai tot timpul primii la minge în duelurile pe viteză. Omrani și Deac au trecut pe lângă deschiderea scorului, iar partida s-a încheiat cu un scor alb. Vânzarea lui Mitriță și neaducerea unui jucător al cărui potențial să fie măcar la 50% din potențialul său sunt rețetele unui nou an fără titlu în Bănie. Două înfrângeri și un egal este bilanțul Științei în cea mai grea săptămână de la începerea sezonului. 

 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Mihăilă (68 Bic), Carlos Fortes (75 Bărbuţ) – And. Cristea. Antrenor: Devis Mangia. Rezerve: L. Popescu – Acka, Briceag, Fedele, Drăghici.

 

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac (90 Peteleu), Bordeianu, Djokovic – Păun (64 Costache), Omrani, Bud (77 Moutinho). Antrenor: Dan Petrescu. Rezerve: Fernandez – Mureşan, Hoban, Ioniţă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.