Sport
Alţe două legende ale Ştiinţei au murale omagiale în Bănie

Alte două glorii ale Universităţii Craiova, Zoltan Crişan şi Nicolae Tilihoi, au portretele imortalizate pe ziduri în Cetatea Băniei, la iniţiativa suporterilor din Peluza Nord. Primele două legende care au avut parte de astfel de iniţiative omagiale au fost Ilie Balaci şi Sorin Cârţu. Din păcate, dintre cei patru, numai "Sorinaccio" mai este printre noi, însă portretul său a fost vandalizat de suporterii echipei lui Adrian Mititelu. 

Chipurile lui Zoli Crişan şi Nae Tilihoi au fost pictate duminică seara, tot în parcul de la Teatrul Naţional "Marin Sorescu", unde fusese imortalizată şi figura lui Sorin Cârţu.

Fiul lui Zoli Crişan, Robert, a ţinut să se fotografieze lângă muralul tatălui său, având în mână tricourile lui Zoli de la echipa naţională. 

"CRIŞAN ŞI TILIHOI...Din dragoste pentru Credinţa Noastră" a fost postarea fanilor din Peluza Nord, după finalizarea celor două portrete. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.