Sport
Alexandru Olteanu a fost scos de Bergodi după patru minute

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova a consemnat debutul în prima ligă a lui Constantin Alexandru Olteanu, un jucător de 20 de ani, produs al Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova.

Din cauza faptului că Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta titular, a fost testat pozitiv cu coronavirus, Cristiano Bergodi a fost nevoit să caute o altă soluție pentru a acoperi regula U21. Screciu fusese anunțat că va fi titular, însă acesta s-a accidentat înainte de joc și nu a mai putut evolua. Astfel, în lotul deplasat la București, staff-ul tehnic al Universității Craiova îi mai avea la dispoziție pe Vasile Constantin, Alexandru Olteanu și Ștefan Baiaram eligibili pentru regula U21. Ultimul este titular incontestabil, iar Bergodi i-a oferit șansa debutului lui Olteanu, însă acesta a fost schimbat după patru minute petrecute pe teren, cu Stephane Acka.

 

Olteanu a mai evoluat pentru echipa mare a Universității Craiova în amicalele cu Spartak Subotica, pe vremea lui Pițurcă și în ultimul joc „test”, cu FC Argeș. În disputa cu argeșenii, jucătorul de 20 de ani a fost titular. Alexandru Olteanu este un produs al școlii de fotbal craiovene. A început fotbalul la Gaz Metan CFR Craiova, a mers apoi la școala de fotbal a lui Silviu Bogdan, ulterior evoluând și pentru juniorii Științei. A avut câteva experiențe în Olanda, la FC Emmen U19 și ACV Assen. Are câteva prezențe la echipele de juniori ale României.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.