Sport
Alex Mitriţă: „Ne batem la titlu cu FCSB şi CFR!”

Eroul victoriei de la Ovidiu, Alex Mitriţă, spune că Universitatea Craiova este o echipă mare şi se va bate pentru titlu în acest sezon cu FCSB şi CFR Cluj. Ştiinţa joacă vineri, de la ora 21, la Severin, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a 8-a a Ligii I.

”Universitatea Craiova este o echipă mare, cu tradiție, care se bate pentru campionat cu CFR Cluj și FCSB, cum am spus-o și când am venit aici. Va fi un meci foarte greu cu Gaz Metan, deoarece majoritatea echipelor care vin la Craiova au început să se închidă în defensivă și să plece pe contraatac. Trebuie să facem bine faza defensivă și după aceea să ne facem jocul nostru. Eu m-am adaptat rapid la Craiova, m-a ajutat şi mister, mi-a dat încredere. Sper ca oltenii din Mehedinţi să vină în număr mare la stadion, fiindcă este printre ultimele partide pe care le jucăm la Severin. Oricum, acasă, când va fi stadionul gata, va fi o atmosferă specială” a declarat Alex Mitriţă.

Antrenorul Devis Mangia a vorbit şi el la conferinţa de presă despre partida cu Gaz Metan Mediaş, avertizând că este una periculoasă, prin prisma faptului că este ultima înaintea întreruperii campionatului şi jucătorii au tendinţa să se gândească deja la zilele libere. „Meciul cu Gaz Metan va fi unul complicat, periculos, fiindcă vine înaintea pauzei competiţionale pentru meciurile naționalei. Meciul cu Mediaş este primul pe care l-am văzut anul trecut şi m-au impresionat prin modul lor de joc. Trebuie să fim atenți, nu trebuie să ne relaxăm, ci să fim foarte atenți și să continuăm parcursul bun. Va fi greu, pentru că echipele care vin să joace împotriva noastră au tendința de a se apăra, a aștepta și apoi a plecat pe contraatac. Rossi și Băluță vor fi în lotul de 18, dar rămâne de văzut cine va fi și în primul „11”. Este posibil să mai aducem jucători, dar numai dacă pot aduce plusul de calitate. Eu cred că vom juca prima partidă pe stadionul nostru la sfârșitul lunii octombrie” a spus antrenorul italian.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.