Sport
Alex Maxim, gol superb în duelul cu Austria: „O consecință a muncii noastre”

Alexandru Maxim a arătat de ce poartă tricoul cu numărul 10 la echipa națională și a înscris un gol superb în meciul cu Austria. Un lob superb care s-a dus direct în poartă. 

„Decarul” s-a declarat încântat de victoria în fața Austriei, scor 3-2: „Mă simt bucuros, toată lumea este încântată. Cred că este o consecință a muncii noastre din ultima perioadă. Cred că e un lucru foarte pozitiv, mă bucur că după partida cu Irlanda de Nord am reușit să ne revenim din punct de vedere psihic, pentru că toată lumea era foarte dezamăgită. Cred că în seara asta am făcut o partidă foarte bună, atât tactic, cât și fizic.

Este o mândrie și o onoare pentru mine să îmbrac tricoul echipei naționale, indiferent de numărul pe care îl am pe spate. Știam că ei sunt o echipă care își doresc mingea, cu jucători care vin între linii, dar eu am încercat să îmi fac treaba foarte bine atât ofensiv, cât și defensiv. 

Toate deciziile pe care le-am luat în ultima perioadă, precum venirea la Gaziantep, au fost cu scopul de a mă întoarce la echipa națională și de a prinde un turneu final. Dezamăgirea a fost foarte mare atunci când am pierdut lotul pentru EURO 2016. Având în vedere că am 30 de ani, îmi doresc din tot sufletul să particip la EURO alături de echipa națională”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.