Sport
Alex Măţel, la Oltenia TV: „Vreau să continui la Craiova, rar mi-a fost dat să văd fani ca ai Ştiinţei”

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, fostul internaţional Alex Măţel, a fost invitat în direct, prin skype, la emisiunea Activ Arena, de la Oltenia TV. Răspunzând mai multor subiecte, jucătorul de 30 de ani a declarat, printre altele, că şi-ar dori să se impună ca titular la formaţia din Bănie, mai ales după plecarea lui Ivan Martic, şi să se activeze clauza de prelungire pe încă doi ani cu Ştiinţa. Măţel a mărturisit şi că a fost aproape să se lase de fotbal, când a revenit în ţară, după despărţirea de Dinamo Zagreb.

Alex Măţel despre...

Perioada de izolare: "Am făcut o lună azi de când stau în casă, îmi este foarte greu. Niciodată nu am avut o vacanţă atât de lungă şi va mai dura. Am noroc că am familia, soţia şi cei doi copii, alături, nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi fost să fiu singur."

Antrenamentele-video, începute recent: "Sunt mult mai grele decât cele pe care le făceam individual, nu se compară. Chiar dacă sunt solicitante, ne-ar prinde bine să ne reunim cât mai repede şi să facem antrenamente adevărate. Nici nu vreau să mă gândesc cât de greu ne va fi când vom reveni, este risc şi de accidentări, după o pauză atât de mare, de două luni”

Perioada de la Craiova: "Am venit cu speranţe mari la Craiova, mi-aş fi dorit să joc mult mai mult, am mai avut şi accidentări, care m-au tras în jos. Dar îmi aştept şansa şi vreau să profit de ea, să ajut echipa. Sunt dezamăgit doar că nu am jucat mult, dar nu şi de ce am găsit la Craiova"

Concurenţa pe post: "Ivan Martic şi-a luat la revedere de la noi, nu ştiu dacă definitiv. Concurenţă este şi acum, cu Vlădoiu, şi este benefică pentru echipă. Nu mă gândesc că Vlădoiu joacă pentru regula under 21, el este un copil extraordinar."

Contractul cu Universitatea: "Eu am contract până în vară şi o clauză de prelungire pe încă doi ani. Eu mi-aş dori să continui, rămâne să vedem ce opţiune va avea clubul, dacă vor fi mulţumiţi de mine."

Şansele la titlu: "Cred în continuare în şansele la titlu. Am început foarte bine anul, cu 3 victorii la rând, meciuri frumoase, dar au venit meciurile cu CFR şi FCSB, în care nu am gestionat bine unele faze, dar se mai întâmplă în fotbal, important este să trecem peste ele şi să ajungem iar să câştigăm. Suntem un grup unit, băieţi de mare calitate"

Fanii Ştiinţei: "Am jucat şi la Dinamo Zagreb, echipă cu mulţi fani, dar ce am văzut la Craiova rar mi-a fost dat să văd, pe noi ne ajută foarte mult. Sunt şi pretenţioşi, fiindcă au şi de ce, au istorie în spate, sunt glorii care au făcut lucruri importante pentru fotbalul românesc"

Revenirea în fotbalul românesc: "Înainte a veni la Hermannstadt am stat un an şi 3 luni, am avut nişte probleme destul de grave, am luat-o de la zero. Mă gândeam să nu mai continui cu fotbalul. M-am gândit că pot să dau un restart carierei mai de jos, la o echipă mică, era greu să joc la o echipă cu pretenţii."

Echipa naţională: "Avem şanse de calificare la Euro 2021. Din punct de vedere calitativ, suntem mult peste Islanda"

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.