Sport
Alex Cicâldău și Vali Mihăilă sunt fericiți, dar conștienți că urmează partide decisive

Cicâldău și Mihăilă au marcat pentru Universitatea Craiova în victoria cu CFR Cluj, dar nu se consideră favoriți în lupta pentru titlu. 

Cicâldău a fost decisiv pentru Universitatea la Cluj, după ce a înscris golul trei în minutul 87: „Nu ne permitem să jucăm așa în play-off. Când conducem trebuie să ținem de rezultat, nu așa cum s-a întâmplat în acest meci. A fost foarte greu. CFR Cluj este pe primul loc și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să rămânem concentrați și să ne vedem de jocul nostru. Suntem la mâna noastră… dacă vom câștiga toate meciurile suntem la mâna noastră. Mai sunt 5 meciuri. Ar fi senzațional să câștigăm toate meciurile”, a declarat „decarul” Științei.

 

De asemenea, Vali Mihăilă a fost autorul golului doi. Tânărul jucător de bandă a dus scorul la 2-0 și părea că nimic nu se mai putea întâmpla, dar CFR a reușit să egaleze prin Deac și Omrani. Până la urmă, Craiova a câștigat prin golul lui „Cic”: „Sunt bucuros că am câștigat și trebuie să luptăm în continuare. Știam că o să fie un meci greu, capital dacă voiam să ne mai batem la campionat Sper ca până la ultimul meci să fim campioni, să nu așteptăm până atunci. Sper să jucăm ultimul meci cu fani, dacă se ridică restricțiile până atunci. Îmi doresc de la 12 ani să câștig campionatul, de când am venit la Craiova. Îmi doresc din suflet acest lucru”, a spus Mihăilă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.