Sport
Alex Cicâldău: „Ne lipsesc foarte mult Koljic şi Mihăilă”

Eroul meciului cu Dinamo, Alex Cicâldău, a declarat la finalul jocului de pe „Arena Națională” că echipa resimte lipsa lui Koljic și a lui Mihăilă, însă el și coechipierii săi vor face totul pentru a câștiga titlul în acest sezon. 

Ne-am urmărit scopul de a lua cele 3 puncte, am reuşit să deschidem scorul şi după am încercat să ne apărăm punctele.  Mă bucur că a intrat mingea în poartă, am bătut slab penalty-ul, dar e bine că am avut noroc.  

 

Ne lipsesc foarte mult Koljic şi Mihăilă, erau doi jucători foarte buni şi esenţiali pentru echipă, dar vedeţi ca echipa… Reuşim de fiecare dată lucruri frumoase îmrepună. Eliminarea din Europa a fost o greşeală din care am învăţat foarte multe, iar pierderea campionatului în ultima etapă ne-a ambiţionat foarte mult,” a declarat Cicâldău. 

 

 În minutul 26 al întâlnirii de pe „Arena Națională”, Marius Constantin a fost ținut în careu de către căpitanul „câinilor”, Ante Puljic, iar Alexandru Cicâldău a transformat lovitura de pedeapsă

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.