Sport
Alex Cicâldău a prins echipa etapei cu numărul 17

Alexandru Cicâldău, marcatorul golului Universității Craiova, din remiza, scor 1-1, cu Astra Giurgiu, a fost remarcat de oficialii LPF și inclus în echipa etapei. 

De altfel, „decarul” oltenilor nu este singurul remarcat în jocul Astra - Craiova. Marcatorul celuilalt gol, Hugo De Sousa, a prins și el echipa etapei. „A înscris pentru a șaptea oară în acest sezon, reuşita sa aducând un punct important oltenilor. Este cel mai bun marcator al craiovenilor din ediţia curentă,” stă scris în descrierea lui Alexandru Cicâldău. 

 

 „S-a impus ca titular în echipa lui Eugen Neagoe. A reuşit primul gol din carieră în principala competiţie internă din România,” scrie în dreptul lui De Sousa. 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.