Sport
Alex Băluță și colegii săi au pierdut finala Cupei Cehiei

Slovan Liberec a pierdut finala Cupei Cehiei, scor 1-2, în fața formației Sparta Praga. Jakub Pesek (50) a punctat pentru echipa lui Băluță, în timp ce David Moberg-Karlsson (65) şi Guelor Kanga (73) au întors rezultatul.

Alexandru Băluță, fostul căpitan al Universității Craiova, a evoluat pe parcursul a 84 de minute. La adversari, Florin Niță a fost rezervă. Echipa lui Băluță a avut și un eliminat, Rondic, în minutul 89. Această este a şaptea Cupă a Cehiei din palmaresul echipei Sparta Praga, precedenta datând din 2014.

„Nu eram obişnuit să fiu împrumutat, dar lucrurile decurg bine aici. Obiectivul este să fim în primele 10, acum suntem pe 7. Am fost în formă bună, sunt apreciat la Liberec", declara Băluță la Oltenia TV, în urmă cu aproape trei luni. 

 

Slovan: Knobloch – Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Mikula (C) – Mara, Hromada (71. alibekov) – Malinský, Baluta (84. Beran), Pešek (90. Zeman) – Rondić

Sparta: Heča – Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek – Karlsson (85. Hanousek), Dočkal (C) (90+2. Trávník), Krejčí, Kanga, Hložek – Kozák (61. Tetteh).

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.