Sport
Alex Băluţă, ignorat de Cosmin Contra: „Nu mă bagă nimeni în seamă”

Fostul căpitan al Universității Craiova, Alexandru Băluţă, s-a transferat de la Slavia Praga, iar noua destinaţe a fost Slovan Liberec. Chiar dacă evoluează excelent la Liberec, acesta nu a mai fost convocat de mult timp.

Noua echipă i-a venit ca o mănuşă lui Băluţă. Acesta este unul sintre cei mai apreciaţi jucători, iar cifrele sale sunt foarte bune, 3 goluri şi 4 pase de gol. Într-un interviu pentru ProSport, olteanul şi-a expus nemulţumirea privind faptul că este ignorat de Contra, selecţionerul României.

 

"Ei au spus că nu mă cheamă cât eram la Slavia pentru că nu joc, dar cât am jucat la început acolo nu m-au chemat, am fost numai pe lista preliminară. Apoi, când n-am mai jucat, au spus că ăsta e motivul. Când am mers la Cluj cu Slavia, mi-au spus: «Du-te să joci!». Am venit aici să joc și nu mă mai bagă nimeni în seamă acum. Am înțeles că nu sunt convocat când nu jucam, dar acum sunt totuși în formă. «Bă, suntem cu ochii pe tine, ține-o tot așa!». Măcar atât puteau să-mi zică."

 

Fostul căpitan crede că Cehia are un campionat mai puternic decât cel din ţara noastră: "Campionatul de aici e mult mai bun decât al nostru din țară. Atât fizic, cât și ca pregătire. Antrenamentele sunt mai tari."

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.