Sport
Alex Băluţă a vorbit la Oltenia TV despre: naşterea fiicei sale, viaţa în Cehia, Ştiinţa, pumnul primit de la Kay, echipa naţională

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Alex Băluţă, parcurge o perioadă frumoasă din viaţa sa, o dată cu naşterea fetiţei sale, dar pe care nu a văzut-o încă pe viu, deoarece el se află în Cehia, unde se antrenează pentru reluarea sezonului, iar soţia sa este la Craiova. Invitat la emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, jucătorul de 26 de ani a vorbit despre mai multe subiecte, interpelat fiind de Toni Sorică şi Răzvan Iova. 

Alex Băluţă despre...

Naşterea fetiţei sale: „Totul a decurs cum ne-am dorit, tot ce contează e să fie sănătoasă. O va chema Anastasia Teodora. N-am dormit toată noaptea, am fost emoţionat, sunt tătic, deşi nu simt cum e să fii tătic până când nu sunt lângă ea. Îmi pare rău că nu pot fi alături de ei, mi-e dor de casă, dar trebuie să rezist. Aş fi pierdut mult să plec, o lună de zile, câte două săptămâni în România şi în Cehia, exista riscul să nu mă mai lase să revin în Cehia. După perioada asta urâtă chiar îmi doresc să vin acasă, să mă bucur de familie."

Împrumutul la Slovan Liberec. „Nu eram obişnuit să fiu împrumutat, dar lucrurile decurg bine aici, e a doua săptămână de antrenamente, cu grupuri de câte 6 sau chiar de câte 10, jucăm 5 la 5. O să începem meciurile pe 20-25 mai, chiar jucăm primii, cu Teplice. Obiectivul este să fim în primele 10, acum suntem pe 7. Am fost în formă bună, sunt apreciat la Liberec"

Contractul cu Slavia Praga: "Mai am 2 ani contract cu Slavia, dar nu vreau să revin acolo cât timp este acel antrenor acolo, depinde şi de ei, o să merg unde sunt dorit şi apreciat. Nu este un campionat care mi se potriveşte, este dur, pe forţă, mi-aş dori să joc în altă parte”

Posibila revenire la Craiova: „Îmi doresc din tot sufletul să revin la Craiova, dar nu acum, ci peste câţiva ani, mai am de demonstrat în străinătate. Mi-e dor de Universitatea. Am câştigat şi cu Slavia trofee, dar nu a fost acelaşi sentiment ca la Craiova. Mi-e dor şi de aplauzele şi chiar şi de înjurăturile fanilor Craiovei”

Momentele dificile de la Universitatea: „A fost o perioadă pe vremea lui Mangia, în care am fost supărat, fiindcă nu jucasem în meciul cu FCSB, am fost pedepsit şi am revenit cu un hat-trick cu Botoşaniul, în semifinala Cupei României. Am fost şi la un moment dat aproape de un împrumut la Pandurii, dar Mihai Rotaru m-a susţinut, apoi a venit Gigi Mulţescu şi m-a ajutat mult”.

Bătaia încasată de la Kay: „Poate acel pumn să mă fi trezit!. El a fost foarte agresiv la un antrenament, m-a lovit în gleznă, nu mi-a plăcut atitudinea lui, l-am împins şi mi-a tras un pumn în ochi. Am rămas prieteni, Kay îmi scrie tot timpul, nu i-am purtat duşmănie”

Şansele la titlu ale Ştiinţei: „Jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren şi să profite, fiindcă e o diferenţă mică faţă de primul loc, pot câştiga campionatul. În ultimele meciuri au fost probleme, nu s-a jucat ce se aştepta.Dacă Unievrsitatea ar lua titlul nu va mai fi nimeni în casă, toată lumea ar ieşi pe străzi, nu ar mai munci nimeni, toată lumea ar fi prin oraş dacă s-ar câştiga campionatul”

Echipa naţională:„Mă bucur că am fost pe lista preliminară a lui Mirel Rădoi, mai ales că nu mai fusesem urmărit în ultima perioadă. Am primit şi un mesaj de felicitări pentru fetiţă de la domnul Rădoi, am fost foarte bucuros, nu mă aşteptam. Mă bucur că avem şansa acestui baraj şi ar fi un vis să joc la Euro, mă ia cu fiori când mă gândesc, mai ales că se joacă şi în România.Eu o să trag tare să prind naţionala”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.