Sport
Alex Băluță a revenit pe teren, dar echipa lui a pierdut partida

Cehia a dat drumul la fotbal, iar Alexandru Băluță este primul fotbalist român care revine pe teren după pauza cauzată de coronavirus. Totuși, revenirea nu a fost de bun augur pentru echipa fostului căpitan al Științei. 

Slovan Liberec, cu Alexandru Băluță titular, a pierdut duelul cu Teplice, scor 0-2. Au punctat Tomas Kucera și Jakub Reznicek, minutele 37 și 57. Fostul jucător al Universității Craiova a evoluat până în minutul 56, fiind înlocuit. Duelul Liberec - Teplice a fost un joc restant din campionatul Cehiei, acolo unde echipa lui Băluță ocupă locul 7, cu 36 de puncte. 

 

Alexandru Băluță este împrumutat la Slovan Liberec până la finalul sezonului, de la Slavia Praga, formație unde joacă și Nicolae Stanciu.  Olteanul are cifre bune în acest sezon, 4 goluri și 6 pase decisive are Băluță, fiind luat în vizor de Mirel Rădoi pentru o convocare în duelurile din play-off-ul pentru calificarea la Campionatul European. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.