Sport
Alex Băluță a revenit pe teren, dar echipa lui a pierdut partida

Cehia a dat drumul la fotbal, iar Alexandru Băluță este primul fotbalist român care revine pe teren după pauza cauzată de coronavirus. Totuși, revenirea nu a fost de bun augur pentru echipa fostului căpitan al Științei. 

Slovan Liberec, cu Alexandru Băluță titular, a pierdut duelul cu Teplice, scor 0-2. Au punctat Tomas Kucera și Jakub Reznicek, minutele 37 și 57. Fostul jucător al Universității Craiova a evoluat până în minutul 56, fiind înlocuit. Duelul Liberec - Teplice a fost un joc restant din campionatul Cehiei, acolo unde echipa lui Băluță ocupă locul 7, cu 36 de puncte. 

 

Alexandru Băluță este împrumutat la Slovan Liberec până la finalul sezonului, de la Slavia Praga, formație unde joacă și Nicolae Stanciu.  Olteanul are cifre bune în acest sezon, 4 goluri și 6 pase decisive are Băluță, fiind luat în vizor de Mirel Rădoi pentru o convocare în duelurile din play-off-ul pentru calificarea la Campionatul European. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.