Sport
Alb-albaştrii şi-au vizitat „casa”, pe care o vor inaugura în octombrie

Jucătorii Universităţii Craiova au vizitat astăzi stadionul „Ion Oblemenco”, având ocazia să calce şi pe noua suprafaţă de joc, amplasată în week-end-ul trecut, la lumina reflectoarelor.

Alb-albaştrii s-au declarat entuziasmaţi de cum arată stadionul şi s-au declarat nerăbdători să-l inaugureze. Primul meci ar putea avea loc la sfârşitul lunii octombrie şi ar putea fi unul de Cupa României, conform oficialilor Universităţii. „Vom juca ori un meci de Cupă, ori unul cu echipa a doua a noastră” a spus managerul general, Marcel Popescu. În decembrie 2014 s-a disputat ultimul joc pe vechea arenă.

Devis Mangia şi-ar fi dorit un amical cu Napoli la inaugurarea stadionului. „E un stadion fantastic, sper să jucăm cât mai repede aici. Ca o dorinţă personală, mi-aş dori să-l inaugurăm cu un amical contra celor de la Napoli” a spus antrenorul Universităţii.

Alex Mateiu spune că el şi colegii vor fi greu de răpus pe un astfel de stadion şi într-o aatmosferă de vis pe care o vor crea fanii olteni. „Greu vom pierde aici, sunt sigur de asta. Va fi o atmosferă incredibilă. Vom juca în faţa a 30.000 de oameni primul meci, chiar dacă vom avea în faţă şi o echipă de Liga a III-a” a declarat Mateiu.

Nicuşor Bancu a adăugat: „Sunt impresionat de stadion, este unul dintre cele mai frumoase din Europa. Nu mai contează cu ce adversar îl vom inaugura, ne dorim să ne întoarcem cât mai repede acasă. Sper să cucerim un trofeu aici”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.