Sport
Alb-albaştrii, învinşi în ultimul minut de ruşii de la Ufa

Universitatea Craiova a pierdut amicalul disputat în Austria, la Kirchdorf, contra ruşilor de a FC Ufa, scor 2-3. Mitriţă, în prima repriză, şi Markovic, în partea secundă au punctat pentru olteni, în timp ce ruşii au înscris golul victoriei în ultimul minut. 

Devis Mangia a folosit formula: L. Popescu (46 Pigliacelli) – R. Popa  (46 Gardoş), Kelic (90 Puţaru), Tiago Ferreira – Dimitrov (46 Martic), Mateiu, Zlatinski (62 Rossi), Bancu (55 Briceag) – Burlacu (62 Markovic), Glavina (56 Gustavo), Mitriţă (33 Mihăilă).

Portarul italian Mirko Pigliacelli a debutat la Universitatea, încasând două goluri. 

După meci, Devis Mangia a declarat: „A fost un test reuşit, ne-am creat multe ocazii de a marca, dar le-am şi oferit şi adversarilor prea multe oportunităţi de a înscrie, aşa că trebuie să creştem nivelul şi să nu mai facem atâtea cadouri. De atmosferă sunt sigur că va fi frumoasă la Supercupă, dar problema este la noi, trebuie să muncim să fim şi noi într-o formă bună, să creştem niveul jocului, trebuie să jucăm mai simplu, să găsim soluţiile cele mai bune". 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.