Sport
Alb-albaștrii, întâmpinaţi de fani şi pe aeroportul din Sibiu!

Fanii Ştiinţei de pretutindeni oferă necontenite dovezi de ataşament în această perioadă în care alb-albaştrii sunt angrenaţi în lupta pentru titlu, dar joacă meciurile fără spectatori. După ce Peluza Nord i-a aşteptat pe jucători la cantonamentul din Lunca Jiului, după meciul cu Botoşani, şi peste o mie de fani au fost prezenţi în faţa aeroportului din Bănie, în miezul nopţii, aşteptând Ştiinţa după succesul de la Cluj, şi pe aeroportul din Sibiu au fost prezenţi astăzi suporteri. 

Astfel, când delegaţia Ştiinţei a ieşit din aeroportul din Sibiu, un grup de fani ai Universităţii din oraşul de pe malul Cibinului i-au salutat pe Cicâldău şi compania. 

Fanii au cântat imnul, au aprins torţe şi fumigene albastre şi au afişat mesajul: "Faceţi-ne o bucurie, duceţi titlul în Bănie!"

Autocarul Universităţii Craiova i-a transportat imediat pe jucătorii lui Bergodi la Mediaş, unde mâine, de la ora 20, vor întâlni pe Gaz Metan, în etapa a 6-a a play-off-ului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.