Sport
Alb-albaştrii au făcut scor în ultimul amical din Austria

Universitatea Craiova a încheiat cu un succes net stagiul de pregătire din Austria, învingând cu 4-0 formaţia secundă a clubului austriac Wacker Innsbruck. Croatul Dominik Glavina a deschis scorul în minutul 7, Alex Mateiu a reuşit o dublă în repriza secundă, iar tânărul de 18 ani Raul Baicu a stabilit scorul final, în minutul 85. 

Universitatea Craiova a evoluat în următoarea componenţă: Pigliacelli (60 L. Popescu) – Kelic (60 R. Popa), Gardoş - căpitan, Tiago Ferreira – Dimitrov (46 Martic), Mateiu, Zlatinski (46 Rossi), Bancu (73 Briceag) – Bărbuţ (60 Baicu), Glavina (73 Borţa), Mihăilă (60 Markovic).

În celelalte două amicale din Austria, alb-albaştrii pierduseră cu Varen Nagasaki (Japonia), scor 0-1, şi cu FC Ufa (Rusia), scor 2-3.

Nu au fost folosiţi, din cauza unor accidentări, Burlacu şi Mitriţă, iar Gustavo a plecat deja în China, pentru a semna cu formaţia Liaoning Whowin, clubul încasând pentru el 800.000 de euro. Ultima achiziţie a juveţilor, Alex Cicâldău, se va alătura lotului luni, când alb-albaştrii îşi vor relua antrenamentele, în Bănie. 

Oltenii încheie vineri stagiul din Austria şi vor reveni acasă pentru a pregăti Supercupa României, cu CFR Cluj, programată pe pe 14 iulie, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.