Sport
Al treilea caz de coronavirus confirmat la Ford Craiova

Un nou caz de COVID a fost înregistrat la uzina Ford din Craiova. De data aceasta, este vorba despre o persoană care lucrează la Secţia de Motoare din cadrul fabricii. Până în prezent, la Ford Craiova au fost confirmate, de-a lungul câtorva luni, trei cazuri de persoane confirmate cu COVID.

Angajatul Ford depistat cu Covid-19 nu este din județul Dolj. Direcția de Sănătate Publică spune că au fost stabiliți patru colegi de serviciu care au luat contact cu acesta, până în acest moment, iar ancheta epidemiologică este în curs. Pentru contacții angajatului confirmat cu noul coronavirus s-a dispus măsura carantinei la domiciliu. Primul caz din uzina auto din Craiova a fost confirmat in luna mai, la o femeie. Angajata respectivă nu intrase în contact cu multe persoane. Un al doilea caz de COVID a fost confirmat la Ford pe 24 iulie.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.