Sport
Ajunsă pe ultimul loc, Craiova încearcă să doboare liderul

În etapa a treia a Ligii I Betano, Universitatea Craiova, ocupanta ultimului loc în clasament, cu 1 punct, întâlneşte pe teren propriu liderul, FC Botoşani, vineri, de la ora 21.

În conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Botoşani, Devis Mangia a spus: „Va fi un meci dificil, dar vom face totul pentru a câştiga. Botoşani a început campionatul mai bine decât noi, dar nu este aşa de importantă ierarhia la început de sezon. În alcătuirea echipei trebuie să ţin cont atât de forma fizică a jucătorilor, dar şi de cea mentală, de moralul lor. Avem jucători tineri care pot face pasul către performanţă, ei au nevoie de încredere pentru a se exprima. Sută la sută mă simt susţinut de conducere. Din comunicatul patronului am înţeles un lucru: că îşi iubeşte echipa. Nu-mi consum energia gândindu-mă că voi fi dat afară sau la posibilii mei înlocuitori, am prea multe de făcut la echipă pentru a mă preocupa altceva. Mă concentrez să fac ce e mai bine pentru echipă. Presiunea este unul dintre lucrurile cele mai plăcute în această meserie, mie nu-mi plac situaţiile plate. Sunt disponibil să explic oricui filosofia mea de joc, ideile mele tactice. Ştim că am jucat rău la Sf. Gheorghe, noi suntem primii care nu suntem mulţumiţi, am făcut greşeli la ultimul meci şi am lucrat săptămâna aceasta pentru a le ameliora. Mulţi cred că sistemul cu 3 fundaşi ca unul defensiv, dar eu încerc să pun în evidenţă calităţile jucătorilor cât mai bine. Accept toate criticile, dar nu se poate spune că nu sunt educat, Când jucăm acasă eu sunt primul care îl salut pe antrenorul advers la începutul meciului.  Nu cred că aţi auzit de când am venit în România din gura mea cuvinte nepotrivite la adresa vrenui adversar, antrenor, jucător sau orice oficial”

 

Marcel Popescu a declarat: „Devis Mangia va fi antrenorul Universităţii până la finalul contractului de 3 ani. Dorim să rămânem în această formulă. Ne aşteptam la un început maxim, cu 6 puncte şi câştigarea Supercupei, dar din păcate nu am reuşit ce ne-am propus, cum nu am reuşit nici realizarea la timp a transferurilor. O victorie cu Botoşaniul ar schimba starea de spirit din jurul echipei. Viaţa nu este numai lapte şi miere, iar lumina nu este numai roz. Suntem un grup unit. Între noi şi primul loc sunt 3 puncte, nu este nimic dramatic, aşteptăm meciurile următoare pentru a ne da seama despre potenţialul real al echipei. Ştim că le-am dat peste cap speranţele suporterilor, dar din durerile facerii vom fi din nou o mare echipă. Nu suntem indiferenţi la ce s-a întâmplat, vom trece peste sincope şi nu vom mai dezamăgi fanii”.

 

Portarul italian Mirko Pigliacelli a adăugat: „Va fi un meci greu cu Botoşani, dar am lucrat foarte bine săptămâna aceasta şi vom încerca să luăm toate punctele, fiindcă sunt foarte importante pentru noi. Nu am marcat până acum, dar suntem o echipă unită şi competitivă şi sunt convins că vom da gol. Nu mă gândesc la retrogradare cu Craiova, nu trebuie să exagerăm, fiindcă suntem o echipă mare şi sunt sigur ne vom îndeplini obiectivele”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.