Sport
Agentul lui Pigliacelli: „Să câştige Craiova titlul ar fi ca şi cum Atalanta sau Lazio ar lua scudetto”

Agentul lui Mirko Pigliacelli, Danilo Caravello, a anunţat la postul italian Radio Musica Television care sunt planurile portarului italian al Universităţii Craiova, şi în acelaşi timp a comentat performanţa pe care este pe cale să o realizeze echipa din Bănie, cu Mirko între buturi. 

„Pigliacelli este la câteva zile de câștigarea titlului cu Craiova, ceea ce ar fi o performanța fantastică, ar fi ca și cum Atalanta sau Lazio ar câștiga titlul în Serie A. El vrea să închidă cercul început în urmă cu doi ani, care a dus la câștigarea Cupei României, la prezența în Europa League, iar acum vrea să joace în preliminariile Champions League după câștigarea titlului”, a declarat Caravello la postul de radio italian.

Recent, presa din Italia a anunțat că goalkeeperul în vârstă de 27 de ani, care mai are încă doi ani de contract cu Universitatea, este dorit cu insistență de Reggina, echipă care va evolua în Serie B. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.