Sport
Adrian Popescu nu crede în Bergodi și spune că un oltean era mai potrivit. Hagi era excepția

Ultimul căpitan al Științei care a ridicat trofeul de campion deasupra capului, Adrian Popescu, a vorbit pentru GSP.ro despre șansele ca Bergodi să fie cel care îi va conduce pe craioveni sprecâștigarea campionatului. 

Adrian Popescu consideră că Bergodi nu este potrivit pentru Universitatea Craiova, acesta dorindu-și ca pe bancă să se afle un oltean 100%: „Bergodi vrea să câștige trofee, dar să-l vedem. Până acum, pe unde a fost, inclusiv la CFR și la Steaua, n-a câștigat nimic. Însă Rotaru l-a vrut. Fiecare patron cu ideile lui, cu mentalitatea lui. Eu cred că aici, pentru titlu, ne trebuie tot un oltean pe bancă. Noi, când am luat campionatul, numai cu olteni pe bancă l-am luat. Cârțu era cel mai potrivit, dar s-a lăsat. Dacă ar fi să fac totuși o excepție, l-aș vedea pe Hagi antrenor la Craiova, el s-ar potrivi. Dar nu cred că va veni”, a declarat acesta pentru GSP.

 

Popescu a rămas cu un gust amar după despărțirea de Craiova: „În acel sezon, când ne-a dat afară, eu n-am vrut să plec. Mai aveam câteva luni de contract și i-am cerut să-mi dea de lucru. M-a trimis la Under 19, dar relația s-a stricat. Eu am personalitate, vreau să lucrez așa cum știu eu, să fiu lăsat să-mi duc munca la capăt și apoi tragem linie și vedem.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.