Sport
Adrian Iencsi crede în Bergodi: „Știe să se facă plăcut jucătorilor”

Tehnicianul echipei secunde a Universității Craiova și fostul internațional, Adrian Iencsi, a vorbit la Oltenia TV despre numirea italianului Cristiano Bergodi pe banca tehnică a primei echipe. 

Cristiano Bergodi va conduce Știința în cele 8 etape care au mai rămas de jucat din play-off, iar viitorul său va depinde de performanța care va fi realizată în acest sezon. Adrian Iencsi nu a apucat să lucreze cu tehnicianul italian, însă a dezvăluit la emisiunea „ACTIV ARENA” , de la Oltenia TV, că îl apreciază pe italian și speră să facă o figură frumoasă în Bănie: „Cu Bergodi nu am lucrat, deși aș fi vrut. Ne cunoaștem, îl apreciez foarte mult. Îl apreciez ca om, ca antrenor. Are foarte multe cunoștințe, știe să se facă plăcut în fața jucătorilor, a fost și un fotbalist mare, căpitanul lui Lazio. Deocamdată nu a câștigat un campionat, dar a muncit și a lăsat o impresie bună.”

 

Tehnicianul Universității Craiova II a fost surprins de plecarea lui Papură, mai ales că acesta avea deja o vechime la echipă: „M-a suprins schimbarea lui Papură. El chiar a pus suflet la această formație și se vedea o îmbunătățire. Se vedea un joc bun al Craiovei, îl vedeam și mai entuziast pe banca de rezerve, devenise mult mai impunător, însă asta e. Îi urez succes lui Cristiano Bergodi și Universității Craiova să câștige campionatul, întrucât sunt șanse mari.”

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.