Sport
Adi Mutu le-a luat pulsul alb-albaştrilor cu potenţial de internaţionali

Antrenorii naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu şi Adrian Boingiu, şi secundul lui Mirel Rădoi de la naţionala mare, Nicolae Dică, au fost prezenţi la antrenamentul de astăzi al Universităţii Craiova, în Antalya, la resortul Land of Legends.

Selecţionerii au discutat cu jucătorii Ştiinţei pasibili de convocare la loturile naţionale, respectiv: Bancu, Nistor, Cicâldău, Mihăilă, Bălaşa, Vlădoiu şi Ivan, precum şi cu antrenorul alb-albaştrilor, Cornel Papură.

Altfel, Universitatea Craiova va mai rămâne în Turcia până pe 25 ianuarie şi va mai disputa două meciuri de verificare: cu Zaglebie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză), joi, 23 ianuarie, de la ora 15, şi cu Karvina (penultimul loc în prima ligă din Cehia), vineri, 24 ianuarie, de la ora 15.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.