Sport
Acuze la adresa Universității: „Craiova e destul de zgârcită”

Valeriu Iftime și-a făcut un obicei de a ataca Universitatea Craiova. Acum, patronul Botoșaniului este contrariat de politica de transferuri a oltenilor. 

„Craiova e destul de zgârcită. Când face tranferuri de jucători de 36 de ani să joace în Europa, să nu te gândesști la jucători tineri, cu potențial, care ar putea juca la fel de bine... Atunci cred că e și o mică deviație de la normalitate. Asta e opinia mea. 

Pe Marius Constantin l-am privit ca pe un viitor mare antrenor. Un om cu personalitate, cu caracter, care poate impune un punct de vedere în vestiar. Un viitor coach. Chiar mă gândeam la el. Poate să devină antrenor, dar în niciun caz nu l-aș lua azi la Botoșani ca jucător. Poate doar ca să rămână în club după”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live.

 

Pleșca, de exemplu, e alt copil senzațional. Când a venit la noi, la Botoșani, mergeam într-o deplasare. La o benzinărie, toți cumpărau sucuri, biscuiți, el și-a cumpărat o carte. Toți erau «ce e astă, mă?». Era o mirare generală, «uite-l pe ăsta, cu o carte. La ce îi trebuie?». Cred că Pleșca e un tip ieșit din tiparele gândirii noastre comune despre fotbaliști”, a mai spus patronul de la FC Botoșani. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.